Servicii de recrutare personal asiatic

La Rightman, ne angajăm să vă oferim servicii profesionale de recrutare personal asiatic, pentru a satisface nevoia de forță de muncă a afacerii dumneavoastră.
HR managers are interviewing job. Company looking for a good new employee. consider accepting a job

Ce ne recomandă?

  • Experiență și expertiză: Datorită experienței noastre solide în servicii recrutare personal asiatic, dar și în leasing de personal, avem posibilitatea de a identifica rapid și eficient candidații potriviți pentru posturile disponibile în compania dumneavoastră.
  • Lucrăm cu profesioniști: Dispunem de o echipă de specialiști în resurse umane cu o vastă experiență în recrutarea talentelor pentru numeroase industrii.
  • O rețea vastă de talente: Am dezvoltat o rețea extinsă de candidați potențiali, selectați atent după examinarea abilităților lor în centrele noastre de testare. Astfel, avem posibilitatea de a vă oferi acces rapid la personalul ideal pentru afacerea dumneavoastră.

Testing Centers

Examinarea abilităților candidaților în centrele noastre de testare este una dintre etapele pe care le urmăm în procesul de selecție. Cu ajutorul acestora, avem posibilitatea de a ne asigura că viitorii angajați îndeplinesc cerințele necesare pentru posturile vacante.

Applicant shaking hands of hr and company CEO
Portrait of smiling Asian HR manager

Oferim servicii complete de recrutare personal asiatic!

Serviciile noastre de recrutare personal asiatic includ tot ceea ce aveți nevoie pentru a angaja canditatul ideal, în timp scurt și fără efort. Ne ocupăm de:

  • Revizuirea CV-urilor;
  • Interviuri și testări;
  • Asigurarea documentelor necesareautorizația de muncă și permisul de ședere.
  • Organizarea transportului candidaților către centrele de testare și locația afacerii dumneavoastră.

Contactați-ne  cu încredere pentru a afla mai multe despre serviciile noastre!